Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: am fost executata silit pentru o suma de 14000 lei corespunzatoare unui credit neachitat de 10000+ cheltuiei judecata + altele. Mi s-a instituit poprire pe contul de salariu si in acelasi timp s-a facut poprire direct la angajator. La lichidarea sumei stabilite prin hotarare judecatoreasca, am contactat executorul pentru inchiderea dosarului si cu solicitarea de stergere a datoriei de la Biroul de credit si ridicarea popririi. Raspunsul primit pe e-mai a constat intr-o informare ca mai ramane de plata o suma de 3400 lei consituind dobanzi “ pana la achitarea datoriei”. Informarea nu e oficiala, ci doar un tabel excel, iar angajatorul nu a primit notificare de recalculare a sumei de plata. Va rog mult sa-mi spuneti daca este legala o astfel de abordare, daca sunt indreptatiti sa refuze ridicarea popririi din banca si stergerea din evidenta biroului de credit. Ideea este ca eu nu refuz plata, dar doresc o documentare legala a constituirii ei, suma suplimentara nefiind cuprinsa in hotararea judecatoreasca de infiintare a executarii silite. Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez pentru a obtine ridicarea popririi si stergerea de la biroul de credit. Multumesc frumos.
dvs nu ati achitat suma ce o datorati , la data executarii silite, ci in timp, timp in care se mai adauga niste dobanzi si sau penalitati.
Ce puteti face e contestatie la executare.
Poprire salariu
sandup
Buna ziua, in materie de executare silita, va rog sa ma ajutati cu un sfat: timp de 5 ani am avut poprire pe salariu, in baza infiintarii unei popriri si a ... (vezi toată discuția)