avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plângere împotriva unui polițist
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plângere împotriva unui polițist

Bună seara. Doresc să trimit o plângere la MAI împotriva unui polițist care mi-a încălcat/nu mi-a respectat drepturile. Există vreo metodă de a face acest lucru online (prin e-mail sau vreun link) sau trebuie să merg până la București?
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2020
Citizen007, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ellaaaa , utilizator 02:29, 1 Noiembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Pe scurt:
Am fost amenințat cu moartea de niște indivizi și am depus o plângere împotriva lor
Am fost chemat la poliție peste câteva zile unde m-a preluat un alt polițist decât cel care mi-a luat declarația verbală și în a cărui prezență am scris plângerea
Acest polițist a scris o declarație pe computer în prezența mea care nu relata ce s-a întamplat cu adevărat insistând că este mai bine așa și m-a presat să o semnez
În momentul respectiv eram sub o presiune imensă și nu înțelegeam exact de ce face asta și am semnat
La final a spus că plângerea va rămâne la dosar și dosarul va fi clasat iar declarația scrisă de el va fi trimisă la parchet
Am vrut să revin asupra declarației peste câteva zile și am mers la secție unde am vorbit cu același polițist care a scris declarația pe computer
A început să mă ia peste picior și nu m-a lăsat să revin asupra ei cu modificări, să o anulez sau să dau o altă declarație, deși în lege scrie clar că am dreptul să fac asta în termen de 30 de zile
Dovada ar fi aceea că plângerea scrisă de mână de mine ar trebui să fie încă atașată la dosar
~ Conținut șters la cerere ~
Si eu am fost abuzata efectiv.eram afara cu cainele neavand masca.mi-au zis sa ma legitimez si le-am zis ca nu detin buletinul la mine.mi-au pus catuse si mi-au dat cu spray paralizant.m-au dus la sectie.de la or 23 pana acum m-au tinut acolo.am urme de la catuse.mi-au spus ca imi impusca cainele.am semne de la catuse.
Ultima modificare: Duminică, 1 Noiembrie 2020
Ellaaaa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie ogar CristianaMarinela CristianaMarinela Buna ziua! Sunt obligat sa declar cainii ogari la politie? Detin 2 caini ogari, de curse, cu certificate de origine, iar dnul politist din localitate m-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea nevoie de ajutorul vostru. acum 2 zile am ... Klor Klor Buna ziua, as avea nevoie de ajutorul vostru. Acum 2 zile am fost la un meci pe stadionul de fotbal din Cluj Napoca. Eu nu sunt din Cluj, sunt din alt judet, ... (vezi toată discuția)
Se poate contesta in instanta o amenda al carui proces verbal nu a fost semnat? Silvia loredana Dimescu Silvia loredana Dimescu ieri am mersi in piata centrala a craiovei,m-am plimbat si la un moment dat am vazut niste pere care erau la un pret scazut si am cumparat si eu.dar cand am ... (vezi toată discuția)