avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Declaratie ogar
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Declaratie ogar

Buna ziua! Sunt obligat sa declar cainii ogari la politie? Detin 2 caini ogari, de curse, cu certificate de origine, iar dnul politist din localitate m-a contactat sa vin la postul de politie sa -i declar.
Cel mai recent răspuns: CristianaMarinela , utilizator 20:25, 31 Ianuarie 2018
Studiati Ordonanta de urgenta a guvernului nr. 55/2002 si conformati-va pentru a nu primi amenzi contraventionale consistente.
Gasiti actul normativ pe internet.
Ogarul nu intra in categoria cainilor periculosi, asa ca nu va cheama legat de acea ordonanta, ar fi trbuit sa intrebati dvs de ce va cheama.
Politia de la noi din localitate este corupta. Am fost sa fac o plangere impotriva unui padurar care mi-a impuscat un caine si nu a vrut sa mi-o primeasca, deoarece padurarul,politistul,primarul etc. sunt prieteni/rude. intre timp, ei s-au gandit cum sa-l scoata pe padurar din necaz si au facut plangere impotriva mea cum ca sunt braconier si din aceasta cauza mi l-a impuscat, dar aveau nevoie de o declaratie de la mine ca detin ogari. Politistul mi-a zis ca sunt obligat sa-i declar la ei la post. Cainii mei sunt deja declarati la Asociatia chinologica.
trebuia sa fi insistat cu plangerea, iar plangere puteti depune si impotriva politistului care nu a vrut sa va inregistreze plangerea.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator
Am depus plangerea la Parchet, nu renunt asa usor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Câine împușcat de indivizi aflați la braconaj, care încearcă să-și mușamalizeze faptele. căror organe mă pot adresa ca să nu rămână nepedepsiți? CristianaMarinela CristianaMarinela Buna seara! In data de 30.12.2017 cainele meu, rasa Ogar englez s-a speriat din cauza petardelor care s-au dat pe strada pe care locuiesc si a plecat de acasa ... (vezi toată discuția)
Proprietar ogar! XDasa XDasa Acum 30 de minute trei polițiști la poarta mea, care nu s-au prezentat cine sunt si ce caută. Lângă mine ca de fiecare data ogarul meu care repede a ... (vezi toată discuția)
În atenția domnilor/doamnelor avocați oanadracinschi oanadracinschi Acum o săptămână, seară fiind, mă plimbam cu Metis Amstaff-ul meu. O doamnă între vârsta a doua și a treia m-a întrebat de ce nu poartă botniță. ... (vezi toată discuția)