Buna ziua! Sunt obligat sa declar cainii ogari la politie? Detin 2 caini ogari, de curse, cu certificate de origine, iar dnul politist din localitate m-a contactat sa vin la postul de politie sa -i declar.
Studiati Ordonanta de urgenta a guvernului nr. 55/2002 si conformati-va pentru a nu primi amenzi contraventionale consistente.
Gasiti actul normativ pe internet.
Politia de la noi din localitate este corupta. Am fost sa fac o plangere impotriva unui padurar care mi-a impuscat un caine si nu a vrut sa mi-o primeasca, deoarece padurarul,politistul,primarul etc. sunt prieteni/rude. intre timp, ei s-au gandit cum sa-l scoata pe padurar din necaz si au facut plangere impotriva mea cum ca sunt braconier si din aceasta cauza mi l-a impuscat, dar aveau nevoie de o declaratie de la mine ca detin ogari. Politistul mi-a zis ca sunt obligat sa-i declar la ei la post. Cainii mei sunt deja declarati la Asociatia chinologica.
Proprietar ogar!
XDasa
Acum 30 de minute trei polițiști la poarta mea, care nu s-au prezentat cine sunt si ce caută. Lângă mine ca de fiecare data ogarul meu care repede a ... (vezi toată discuția)