Buna ziua!
Problema mea ar fi urmatoarea: pe 1 august 2008 am fost angajata cu norma intraga la un SRL. Am semnat contract de munca, acesta a fost inregistrat la ITM - nu au fost probleme. Acum 1 saptamana, am aflat ca pe data de 1 noiembrie 2008, s-a inregistrat la ITM un act aditional prin care se specifica trecerea de la 8 ore/zi la 2 ore/zi.
Eu nu am semnat niciodata un astfel de act aditional.
Acum firma este in faliment. Incepand cu 1 ian 2010 mi se va desface contractul de munca. Azi am aflat ca nu indeplinesc conditiile necesare pentru a beneficia de ajutorul de somaj, datorita faptului ca ulterior am fost inregistrata cu acele 2 ore/zi.#-o
Ce ma sfatuiti sa fac? Pot da in judecata firma pentru faptul ca nu am semnat acel act aditional si nu am fost instiintata de aceasta reducere (de la 8ore/zi la 2ore/zi)?
Ce sanse de castig as avea?
Precizez ca eu aveam program zilnic de 9 ore/zi.
Buna ziua !
Puteti actiona in instanta firma , solicitand daune pentru prejudiciile cauzate. Daca actul aditional este semnat in fals, persoana ce a semnat raspunde pentru savarsirea infractiunii de fals in inscrisuri ( 290 c. pen.).
Cu stima !
Multumesc pentru raspunsuri.
Intrebarea este: Am sanse sa castig un astfel de proces? iar daca firma este falimentara...eu pe cine pot da in judecata? Pot actiona in judecata pe administratorul firmei?