avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Avantaje in natura vs cheltuieli sociale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Avantaje in natura vs cheltuieli sociale

Buna ziua,

In contextul actual din luna Martie lucram de acasa , toata firma ( IT). Dorim sa facem un contract cu o firma ( platforma pe net) prin care fiecare angajat sa isi poata comanda lunar o masa de o anumita valoare. Intrebarea mea este daca aceste mese sunt considerate avantaje in natura si trebuie incluse in salarii sau daca le trecem in ROI se pot considera la cheltuieli sociale respectand plafonul de 5%. Dam si tichete de masa deci asta ar fi extra. Multumesc de raspuns.

Alte discuții în legătură

Este hrana acordata angajatilor deductibila pentru firma? CameliaNovac CameliaNovac Cum este privit din punct de vedere fiscal avantajul in natura, hrana, acordata angajatilor? Adica, am salariati care primesc tichete de masa si organizez si ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil delia2007 delia2007 Buna ziua. In adeverinta pe care o completeaza angajatorul pentru cele 12 luni, as dori sa stiu ce salarii nete se trec, cele in care sunt incluse si ... (vezi toată discuția)
Tichete masa la salariu minim pe economie Pătruțescu Î Dan Î.I Pătruțescu Î Dan Î.I se pot da tichete de masa la un angajat cu salariul minim pe economie din mediul privat , cite bucati si ce formalitati (documente) se intocmesc si cit este ... (vezi toată discuția)