avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua.Am si eu o intrebare.Firma la care lucrez ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua.Am si eu o intrebare.Firma la care lucrez are suspendata ...

Buna ziua.Am si eu o intrebare.Firma la care lucrez are suspendata activitatea din cauza pandemiei din 15 martie.Am fost in somaj tehnic pana la sfarsitul lui august.In luna septembrie am avut suspendat contractul pt o luna sperand sa se poata incepe activitatea de la 1 octombrie dar din pacate ni s-a comunicat sa ne cautam de lucru caci nu se stie daca se mai poate incepe lucrul .In cazul asta avem dreptul la somaj?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic? AndreiIoana25 AndreiIoana25 Buna seara! Lucrez la o sala de jocuri care de aproape o săptămână si a suspendat activitatea din cauza pandemiei. În data de20 martie,am fost chemați ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu ingrijire copil cu contract pe perioada determinata expirat ContSters288849 ContSters288849 Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti intr-o problema, am auzit fel si fel de variante si nu mai stiu care e cea corecta. Spre sfarsitul lunii octombrie 2012 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! eu lucrez in domeniul horeca, iar 3 luni am fost in ... aalicorina aalicorina Buna ziua! Eu lucrez in domeniul horeca, iar 3 luni am fost in somaj tehnic in urma pandemiei. M am intors la munca pe 29 iunie. Acum in prezent am incercat sa ... (vezi toată discuția)