avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CIM perioada det. regim plata cu ora
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CIM perioada det. regim plata cu ora

Incepand cu 1 octombrie voi avea un CIM pe perioada determinata de 1 an in regim de plata cu ora, la o scoala. Salariul pe care il voi primi va fi undeva la 500-600 lei. As dori sa stiu daca acest tip de CIM, difera in vreun fel de un CIM? Adica, voi fi asigurata in sistemul public de sanatate, voi avea dreptul la somaj dupa incheierea perioadei de colaborare cu scoala? Daca voi ramane insarcinata, voi primi indemnizatie pentru copil? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:49, 24 Septembrie 2020
Acel tip de c.i.m. nu difera de c.i.m. normal ... difera doar plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in somaj ContSters151108 ContSters151108 Am tot citit in forum din diferite cazuri dar nu m-am lamurit.Sunt in somaj de pe 27.01.2014 si intre timp am gasit ceva pentru o colaborare la o firma.Ce fel ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia la a doua nastere cu cim determinat Anomissimona Anomissimona Buna ziua, In 2012 am lucrat la o intreprindere cu contract pe perioada determinata si care il tot prelungeau din 3 in 3 luni. Pe 10 ianuarie 2013 am ramas ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj sau plata cu ora mihalcea88 mihalcea88 Buna ziua! La 2.04.2016 s-a incheiat CCC si am depus dosarul pentru somaj, prezentandu-ma la viza lunara. Incepand cu data de 1.06.2016 voi suplini o colega ... (vezi toată discuția)