Am tot citit in forum din diferite cazuri dar nu m-am lamurit.Sunt in somaj de pe 27.01.2014 si intre timp am gasit ceva pentru o colaborare la o firma.Ce fel de incadrare trebuie sa-mi faca patronul ca sa pot beneficia in continuare de somaj?
Daca incheiati c.i.m. pe durata determinata de cel mult 12 luni, plata indemnziatiei de somaj se suspenda si se va relua la incetare c.i.m. Repunerea în plată, după suspendarea în aceste condiţii, se face de la data depunerii cererii beneficiarului, dar nu mai târziu de 30 de zile calendaristice de la data încetării situaţiei care a condus la suspendare.
Daca incheiati c.i.m. pe durata determinata mai mare de 12 luni sau pe durata nedeterminata, atunci plata indemnizatie de somaj inceteaza, Astfel, pentru a beneficia din nou de indemnizatia de somaj va trebui sa indepliniti din nou conditiile pentru a beneficia de aceasta indemnizatie.
Daca incheiati un contract individual de munca (CIM) pe perioada nedeterminata si cu program normal (8 ore pe zi) veti primi lunar 30% din cuantumul indemnizatiei de somaj pana la sfarsitul perioadei pentru care erati indreptatit sa primiti indemnizatia de somaj.
Somaj
florinasabou
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarele intrebari: mi se termina ccc si matrimite in somaj. In cat timp de la data incetarii cim trebuie sa-mi ... (vezi toată discuția)
Somaj
floricamihai
In momentul acesta beneficiez de somaj si in paralel am gasit de lucru cu contract de munca, un serviciu cu 4ore pe zi,intrebarea este mai pot beneficia in ... (vezi toată discuția)