avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

In momentul acesta beneficiez de somaj si in paralel am gasit de lucru cu contract de munca, un serviciu cu 4ore pe zi,intrebarea este mai pot beneficia in continuare de somaj pina la expirarea perioadei de somaj....,sau ce sa fac intrucit salariul este modest pe aceast contract. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:23, 3 Februarie 2014
Nu puteti cumula indemnizatia de somaj cu venitul din salarii.

Daca c.i.m. se va incheia pe o durata determinata de cel mult 12 luni, atunci plata indemnizatiei de somaj se va suspenda, urmand a se relua plata de la data depunerii cererii beneficiarului, dar nu mai târziu de 30 de zile calendaristice de la data încetării situaţiei care a condus la suspendare.

Daca c.i.m. se va incheia pe durata determinata mai mare de 12 luni sau pe durata nedeterminata . atunci plata indemnziatiei de somaj inceteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in somaj ContSters151108 ContSters151108 Am tot citit in forum din diferite cazuri dar nu m-am lamurit.Sunt in somaj de pe 27.01.2014 si intre timp am gasit ceva pentru o colaborare la o firma.Ce fel ... (vezi toată discuția)
Reincadrare din somaj alinacristinel alinacristinel buna seara as dori sa stiu ce avantaje are firma care ma reaganjeaza din somaj dupa 3 luni/mentionez ca am fost trecuta in somaj pe perioada de iarna adica ... (vezi toată discuția)
Somaj florinasabou florinasabou Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarele intrebari: mi se termina ccc si matrimite in somaj. In cat timp de la data incetarii cim trebuie sa-mi ... (vezi toată discuția)