avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Doresc sa aduc o modificare geamurilor ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Doresc sa aduc o modificare geamurilor termopan de ...

Buna ziua. Doresc sa aduc o modificare geamurilor termopan de la balconul meu aflat intr-un bloc reabilitat termic, cu vedere pe spate. Mai precis, modificarea consta in a imparti un geam mare, fix in doua care se deschid. Intrebarea mea este: daca fac aceasta modificare in dreapta, trebuie sa o fac si in stanga, in mod simetric? Pentru ca si in stanga este un geam mare, fix. Eu doream doar in dreapta. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: marevna , utilizator 22:06, 24 Septembrie 2020
Conform disp L nr 196/2018,proprietarii nu au dreptul legal sa schimbe destinatia si aspectul partii comune
Exteriorul imobilului de locuit in comun=fatada reprezinta parte comuna
Daca imobilul este reabilitat termic ,este necesar sa nu inlocuiti tamplaria termopan de cat cu produse cu caracteristici tehnice si generatie identica pentru a nu scadea eficienta energetica a cladirii
Voi pune acelasi tip de termopane, nu asta am intrebat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie schimbare termopane eliama eliama Buna ziua, Asociatia de proprietari a blocului in care locuim doreste sa faca reabilitarea energetica a blocului anul viitor. Se impune proprietarilor ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea termica a blocului din fonduri europene Carmeno Carmeno Buna ziua. In urma cu 3 ani, asociatia de proprietari a facut demersuri pentru obtinerea de fonduri europene pentru reabilitarea termica a blocului. Din ... (vezi toată discuția)
Problema reabilitare bloc Mihai Vasilescu Mihai Vasilescu Buna ziua, Ma adresez acestei comunitati in vederea clarificarii unei probleme aparute la inceperea reabilitarii blocului. In speta, blocul in care locuiesc ... (vezi toată discuția)