avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Poprire pe pensie de întreținere minor obținută ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Poprire pe pensie de întreținere minor obținută prin propire ...

Buna ziua
Ma aflu in urmatoarea situație:
In urma neachitării pensiei lunare de intretinere a minorul de către fosta concubina am fost nevoit sa fac o cerere de propire pe salariu iar banii opriți sa imi fie virați in contul.meu bancar...
Acum ma aflu in situatia in care am fost înștiințat ca mi se va pune și mie o poprire pe conturi datorita unei datorii f vechi catre telekom!
Întrebarea mea este dacă există vreo cale legala prin care suma care mi se virează lunar drept pensie intretinere minor sa nu facă obiectul propirii
Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 24 Septembrie 2020
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:48, 24 Septembrie 2020
am fost înștiințat ca mi se va pune și mie o poprire pe conturi datorita unei datorii f vechi catre telekom!

de la cine si de cand e datoria ?
Firma de recuperări.. creanță mai veche cumpărată de la Telekom... iin jur de 2500 lei

gi-jane2 a scris:

am fost înștiințat ca mi se va pune și mie o poprire pe conturi datorita unei datorii f vechi catre telekom!

de la cine si de cand e datoria ?

ce inseamna mai veche ??
nu se poate pune poprire un faza asta, trebuie sa va dea intai in judecata.
deocamdata nu ii luati in seama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire conturi - e posibila prescrierea? ioanaoprea01 ioanaoprea01 Buna ziua. In august 2008 am incheiat cu o banca 2 contracte pentru 2 carduri cu descoperire de salariu (circa 3 salarii pe fiecare, undeva la 2000 – 2500 ... (vezi toată discuția)
Firme de recuperare credite deeamcn deeamcn buna ziua, am intrat si eu in treaba asta cu recuperare credite, doar pentru ca am o problema de acest gen. eu am 3 credite la 3 banci diferire, dintre care ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita epigonii1 epigonii1 Buna ziua ! In urma unei sume catre Telekom Romania care nu a fost platita,am primit o somatie de la o societate civila profesionala de executori ... (vezi toată discuția)