Buna ziua, bunica mea a murit acum 10 ani nu mai putea sa se miste era la pat si trimitea pe cineva la magazin dupa mancare pana sa moara a facut o datorie la magazin de 100ron, ca sa se stearga datoria respectiva de la magazin a zis sa ii dea o parte de teren pe 100 ron eu il mai pot recupera in vreun fel sau nu?
Multumesc.
O bucată de teren pentru 100 de lei datorie?!
Dați mai multe detalii, cum i-a dat-o? Au făcut chitanță de mână, sau cum?
Ați dezbătut succesiunea după bunica?
A vandut prin contract de vanzare cumparare iar succesiunea s.a facut si restul de teren ii revine mamei mele care e in dubii cum se poate vinde o bucata de pamant de aproape 200m cu 100 ron in urma unei datorii la magazin daca ea nu era in stare sa se ridice din pat sa mearga, cum s.a semnat actul daca bunica nu putea sa mearga.
Actul are pretul de 100 ron. Acum eu nu cred ca o bucata de pamant se poate vinde asa, ori chem un evaluator care sa evalueze bucata de pamant ori nu stiu ce altceva sa mai fac.
gi-jane2
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
da, puteti ataca acea vanzare pt pret derizoriu. contactati un evaluator.. cred ca si pt anii aia, 200 m, nu costau 100 de lei. aveti cumva o copie dupa contract? puteti merge cu ea la un avocat sa va zica daca mai poate fi facut ceva.