avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locuiesc intr-un bloc cu câte 6 apartamente pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuiesc intr-un bloc cu câte 6 apartamente pe palier. Recent ...

Locuiesc intr-un bloc cu câte 6 apartamente pe palier. Recent s-au montat senzori, la fiecare etaj câte 2. Eu locuiesc la parter iar în partea apartamentului meu administratorul refuză să monteze senzor, fiind singurii din bloc care nu am beneficiat de acestia, si implicit, de lumină la intrarea și ieșirea din bloc și locuință. Când vrem să ieșim din apartament e beznă. Ce pot face pentru a obliga administratorul să monteze senzor de lumină și în partea noastră?

Alte discuții în legătură

Problema cu lumina de pe scara, va rog sugestii ellena ellena Locuiesc intr-un bloc cu scara neiluminata natural, si de aceea pe fiecare palier exista in permanenta un bec aprins, mai putin la ultimul etaj unde este ... (vezi toată discuția)
Conflict cu asociatia de locatari prisecaru georgian prisecaru georgian Locuiesc in Ploiesti, intr-un bloc cu 10 etaje. Doresc sa instalez o antena tip satelit, insa din balconul locuintei nu se receptioneaza semnal. In ... (vezi toată discuția)
Responsabilitate acoperire costuri detector gaze pentru apartament debransat Bibanash Bibanash Buna ziua, In blocul in care locuiesc, anvelopat si cu termopane din 2018, ~10% din apartamente sunt debransate de la coloana de gaze. Proprietarii acestor ... (vezi toată discuția)