avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, va rog spuneti mi unde pot face o sesizare ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, va rog spuneti mi unde pot face o sesizare impotriva ...

Buna ziua, va rog spuneti mi unde pot face o sesizare impotriva medicului de familie? daca se poate normal, pt ca si ei sunt stat in stat. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:09, 25 Septembrie 2020
Buna ziua,
Banuiesc ca la Casa de sanantate/DSP/Colegiul medicilor.
Puteti depune o sesizare la Colegiul Medicilor din judetul dvs. si/sau la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate cu care medicul dvs de familie are incheiat contract de prestari servicii.

In urma acestei sesizări, se va dispune un control, iar dacă cele sesizate se confirmă, medicului respectiv i se poate aplica o sancțiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie medic de familie luminitamicu luminitamicu Unde pot reclama medicul de familie pt.ca a refuzat sa mi citeasca analizele pt simplul motiv ca este ziua măsii si nu mai poate sta la cabinetAm 53de ani si ... (vezi toată discuția)
Colega cu sot bolnav de tbc izabelamitroi izabelamitroi Buna ziua. Am o colega al carei sot a fost depistat cu TBC. Compania la care lucrez, nu a luat nicio masura prin care sa depisteze daca colega este, la randul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! sunt intreprindere individuala pe prestari servicii ... vlad196938 vlad196938 Buna ziua ! Sunt Intreprindere individuala pe prestari servicii , fara angajati si dupa confirmarea sotiei ca pacient pozitiv cu covid-19 , am fost obligat de ... (vezi toată discuția)