avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reclamatie medic de familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reclamatie medic de familie

Unde pot reclama medicul de familie pt.ca a refuzat sa mi citeasca analizele pt simplul motiv ca este ziua măsii si nu mai poate sta la cabinetAm 53de ani si de doua ori am fost in viata mea la ea.Am fost tratat cu sictir si lipsa de respect.Ma programeaza peste o saptamana.Boala nu vine cand ma programeaza ea.Sunt hipertensiv si oricand mi se poate intampla ceva neprevazut.Cum procedez sa-mi schimb medicul?
Carei institutii trebuie sa ma adresez pt.ai face o reclamatie
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2018
luminitamicu, utilizator
Pentru analize puteti cauta valorile pe Google, nu tine loc de sfat medical, dar macar aflati rapid daca aveti ceva.

Nu scrie nicaieri ca medicii nu-si pot lua zile libere. De obicei ar trebui sa stiti cine ii tine atunci locul.
Deci birocratia triumfă.Nu asa se procedeaza domnule dragă.
Femeia asta m-a vazut de 2 ori in toata cariera mea de pacient. Nu am cerut niciodata reteta compensata sau vreun favor.Am cerut respect fata de pacient si fata de meseria pe care o presteaza.
Daca o priveati la cum arăta,ziceai că este pregatita pentru club si nu pt consultatii.....părerile vor fi mereu unele pro,altele contra.
De la dvs.nu mai doresc alte pareri caci m-ati lamurit .......
Doar traim in ROMÂNIA.......
Puteti depune o sesizare la Colegiul Medicilor din judetul dvs. si/sau la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate cu care medicul dvs de familie are incheiat contract de prestari servicii.

In urma acestei sesizări, se va dispune un control, iar dacă cele sesizate se confirmă, medicului respectiv i se poate aplica o sancțiune.
Ultima modificare: Vineri, 7 Decembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Dumneavoastra stiti ce OBLIGATII au medicii de familie?daca nu stiti va rog sa va informati.....google sa-l folositi dvs. Nu pt.asta platim sanatatea.Femeia asta nu s-a deplasat la nici un domiciliu al vreunui pacient,ii place sa ne tina ca sardelele la usa cabinetului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defaimare si calomnie din partea unui medic de familie Iamyou Iamyou Buna seara. Doresc sa va adresez o intrebare cu privire la o situatie pe care am intampinat-o in cabinetul medical al unui doctor. Am fost la un consult prin ... (vezi toată discuția)
Radiografia buclucasa. cui ii apartine ? noiklosa noiklosa Buna seara, Fac oficiul sa caut aici o rezolvare a unei discutii care a aparut intr-un cerc de amici si cunostinte. In mod clar, aspectul legal conteaza si ... (vezi toată discuția)
Drepturile unui coasigurat ALIOSA ALIOSA Buna ziua, Sotul meu a fost in somaj,acum nu are venit,l-am trecut la mine ca coasigurat.A aflat de curand ca are angina pectorala.Vreau sa stiu ce drepturi ... (vezi toată discuția)