avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda am primit o amenda de 1000 ron si intrarea in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda am primit o amenda de 1000 ron si intrarea in legalitate ...

amenda
am primit o amenda de 1000 ron si intrarea in legalitate cu lucrarile efectuate
Are rost contestatarea amenziii cu un avocat, presupun ca am costuri mai mari ca valoarea amenzii
In caz ca castig daca fac contestatie se anuleaza doar amenda sau si intrarea in legalitate a lucrarii
Cel mai recent răspuns: cotogigi , utilizator 21:03, 25 Septembrie 2020
Aici se dezbat teme de cod rutier.
Daca plingerea contraventionala o faceti prin avocat, puteti sa cereti cheltuieli de judecata si sa va recuperati "investitia", depinde de ce probe aveti, sau de cum a probat cel care v-a dat amenda.
Daca veti obtine anularea PV de contraventie, nu mai aveti nici o obligatie.
Este bine sa platiti in maxim 15 zile jumatate din minimul amenzii, in caz de esec o veti plati intreaga, daca veti cistiga, va veti cere banii inapoi de unde ati platit-o:
Art. 168 cod procedura fiscala
(1) Se restituie, la cerere, contribuabilului/plătitorului orice sumă plătită sau încasată fără a fi datorată.
(2) În situația în care s-a făcut o plată fără a fi datorată, cel pentru care s-a făcut astfel plata are dreptul la restituirea sumei respective.
Ultima modificare: Vineri, 25 Septembrie 2020
latka, utilizator
Eu zic sa nu va complicati pentru 1000 de lei, sa nu ceara apoi desfiintarea lucrarii si revenirea la situatia anterioara... sau alte si sa ajungeti sa platiti si demolarea...
Cu banii cheltuiti in instanta angajati un arhitect si demarati procesul de intrare in legalitate.
lucrarile facute sunt de consolidare nedepasind cotele actelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi rovinieta Banu gabriel Banu gabriel Buna seara!imi puteti recomanda un model de contestatie amenda rovinieta(masina a fost vanduta,scoasa de la primarie)sau cum ar trebui facuta?multumesc ... (vezi toată discuția)
Consolidare fara autorizatie am depus cerere ptr reinaltare acoperis ... cotogigi cotogigi consolidare fara autorizatie am depus cerere ptr reinaltare acoperis in raspuns mia cerut actualizare +alipire AM inceput actele dar vazind ca dureaza mult ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda parcare nepermisa zulg zulg Buna ziua. Am cateva intrebari. Am primit o amenda pentru parcare nepermisa. Daca amenda imi vine la adresa din buletin, insa eu nu locuiesc acolo, nu ... (vezi toată discuția)