avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tatal meu a avut comisie pentru eliberare conditionata ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tatal meu a avut comisie pentru eliberare conditionata ieri, ...

Tatal meu a avut comisie pentru eliberare conditionata ieri, pe 24 septembrie, nu a avut nici un raport, merge la munca zilnic si si-a platit prejudiciul, cheltuielile de judecata, cu toate acestea a fost amanat peste 10 luni. Acum are un termen la tribunal pe 5 octombrie, sunt sanse ca judecatorul sa nu tina cont de recomandarea penitenciarului si sa il elibereze? Tin sa mentionez ca nu are fapte de violenta.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:42, 25 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuia ca avocatul sa studieze dosarul si hotararea primei instante.
Teoretic ar avea sanse dar practic doar pe ce este la dosar se face pledoaria avocatului care sa ajute la rezolvarea cazului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca baiatul a avut o comisie de liberare ... Yasmina123 Yasmina123 #avocat Buna ziua.daca baiatul a avut o comisie de eliberare si a fost amanat 6 luni..pe motiv de..natura faptei..la a doua comisie..fara nici un raport ... (vezi toată discuția)
Se poate da amanare daca nu are raporturi? Unknown25 Unknown25 Buna ziua ! Soțul meu este in inchisoare,si avea de executat 3 ani si 7 luni din care a executat 2 ani,si a castigat prin munca 5 luni. Are comisie de ... (vezi toată discuția)
Liberarea condiționată Simonadobrin Simonadobrin Sotul meu e arestat pt conducere fara permis. In octombrie face fractia de 2/3.va putea cere eliberarea condiționată?poate primi amânare?are 10 luni de ... (vezi toată discuția)