avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Sunt incadrată pe un post de administrator ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Sunt incadrată pe un post de administrator de patrimoniu ...

Buna ziua! Sunt incadrată pe un post de administrator de patrimoniu intr o institutie de invatamant - la angajare am fost incadrata debutant desi una dintre cerintele pentru depunerea dosarului solicita vechime pe studii superioare de 5 ani, am fost promovata in gradul III S, iar acum am depus in luna iulie solicitarea de a fi promovată in gradul II S.
Incepand cu luna iunie in statul de personal a fost vacantat un post de administrator gradul I S in urma pensionarii colegei mele.
Postul urmează sa fie scos la concurs iar eu sa fiu promovata dupa ce mi se va transforma actual post ( in functie de bugetul instituției).
Intrebarea mea este daca nu puteam fi transfetata sau promovata pe postul deja vacant in statul de personal dat fiind faptul ca era vacant in momentul depunerii cererii mele si faptului ca ma încadrez cu vechimea studiilor.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:08, 26 Septembrie 2020
Transferul nu opereaza in aceasta situatie, dar pentru promovare angajatorul putea organiza concurs, in conditiile legii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Septembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)
Transformare post?promovare? michelina1971 michelina1971 Buna ziua, vreau si eu un raspuns competent pentru problema mea. Sunt asistent medical principal -statistician, incadrata in serviciul de statistica si ... (vezi toată discuția)
Buna codrutanastasia codrutanastasia Sunt administrator financiar (patrimoniu) debutant S. Anul acesta am terminat facultatea si vreau sa stiu modalitatea de transformare a postului meu intr unul ... (vezi toată discuția)