Buna ziua! Sunt incadrată pe un post de administrator de patrimoniu intr o institutie de invatamant - la angajare am fost incadrata debutant desi una dintre cerintele pentru depunerea dosarului solicita vechime pe studii superioare de 5 ani, am fost promovata in gradul III S, iar acum am depus in luna iulie solicitarea de a fi promovată in gradul II S.
Incepand cu luna iunie in statul de personal a fost vacantat un post de administrator gradul I S in urma pensionarii colegei mele.
Postul urmează sa fie scos la concurs iar eu sa fiu promovata dupa ce mi se va transforma actual post ( in functie de bugetul instituției).
Intrebarea mea este daca nu puteam fi transfetata sau promovata pe postul deja vacant in statul de personal dat fiind faptul ca era vacant in momentul depunerii cererii mele si faptului ca ma încadrez cu vechimea studiilor.
Multumesc!
Buna
codrutanastasia
Sunt administrator financiar (patrimoniu) debutant S. Anul acesta am terminat facultatea si vreau sa stiu modalitatea de transformare a postului meu intr unul ... (vezi toată discuția)