avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Linistea in bloc.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Linistea in bloc.

Buna ziua, am o intrebare legata de deranjarea linistii in bloc, am niste vecini care de doua luni tot renovează, si nu mai termina, programul de liniste il respecta mai mult sau mai puțin, intrebarea este exista vreo perioada legala in care sa tot renoveze, este exasperant sa tot auzi galagie (exista si copii mici) nu mai zic ca la mine in casa au aparut crapaturi in pereti de la puterea ustensilelor pe care le folosesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:37, 26 Septembrie 2020
Nu exista legal prevazut "perioada legala "pentru renovare,imbunatatiri apartament
Normal se executa initial manevrele care implica producerea de zgomot ,ulterior finisajele
Normal beneficiarul are obligatia sa anunute asociatia de proprietari ca executa renovare/imbunatatiri la apartament pe perioada X cu instiintarea proprietarilor la avizier
Referitor la prejudiciile generate la apartamentul dv aveti dreptul legal sa informati oficial proprietarul care executa renovarea apartamnetului ,eventual sa solicitati acoperirea prejudiciilor/daunelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovari eterne wps wps Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu lucrari de renovare in apartament. Vecinul de deasupra se apropie de 1 an si jumatate de cand tot bocane si freaca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, de curand am achizitionat un apartament. toate frumoase ... Paul2017 Paul2017 Buna ziua, De curand am achizitionat un apartament. Toate frumoase pana am inceput renovarile. Problema este urmatoarea, la fiecare zgomot ne trezim cu ... (vezi toată discuția)
Asociatia de propietari Silvia loredana Dimescu Silvia loredana Dimescu eu locuiesc intr-un apartament cu chirie in craiova.vecinul meu isi revoneaza apartamentul si de dimineata de la 8 pana seara la orele 21-22 bate intr-una. ce ... (vezi toată discuția)