avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara! Intrebarea mea se rezuma la Indicele de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara! Intrebarea mea se rezuma la Indicele de Corectie ...

Buna seara!
Intrebarea mea se rezuma la Indicele de Corectie ptr PENSIE - de 1.41; acesta este ptr tot anul 2020 (31 Decembrie)?
Intreb aceasta, deoarece a inceput sa se vehiculeze faptul ca in cursul acestei luni (septembrie), acesta s - ar fi modificat in 1.20.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihai Ch. , utilizator 19:05, 12 Martie 2021
Am uitat sa precizez faptul ca 12 ani am beneficiat de spor de conducere; se ia in calcul si acesta?
Buna seara!

Daca cineva m - ar putea ajuta cu un sfat, avand in vedere ca nu se iese la pensie in " fiecare zi".

Intre varianta de a depune dosarul in luna decembrie a.c. in vederea pensionarii la varsta de 58 ani ( 38 ani de munca, din care 18 ani de grupa 1 si 2) si varianta 2, de a ramane in continuare in activitate inca 2- 3 ani, care ar fi mai avantajoasa din punct de vedere al modului de calcul al pensiei?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Septembrie 2020
Liusea Morar, utilizator
Mergeți la risc, nimeni nu știe ce se va întâmpla în septembrie 2021, cu legea și chiar dacă ies și spun ce vor să facă, ne-au mințit tot anul 2020 că vor respecta legea la majorarea punctului de pensie și ne-au dat 0,14 în loc de 0,4, iar anul ăsta nimic, nici inflația nu o acopera așa că.........nimeni nu vă poate garanta nimic!.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! daca cineva m - ar putea ajuta cu un sfat privind ... Liusea Morar Liusea Morar Buna seara! Daca cineva m - ar putea ajuta cu un sfat privind depunerea dosarului de pensie, avand in vedere ca nu se iese la pensie in \" ... (vezi toată discuția)
Munca după pensionare anticipată florinm58 florinm58 Am mare nevoie de un sfat priceput si sincer ,am fost sfatuit sa-mi depun dosarul de pensie anticipata ptr. ca acum , anul acesta sunt niste calcule mai ... (vezi toată discuția)
Cumpararea de vechime in munca e discriminatorie alexstaneci alexstaneci As dori sa aflu cum poate fi atacata ordonanta de urgenta care da posibilitatea cumpararii de vechime in munca pentru pensie , doar persoanelor care nu au ... (vezi toată discuția)