avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am o perioada de 8 luni in care nu am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am o perioada de 8 luni in care nu am lucrat deloc ...

Buna ziua,

Am o perioada de 8 luni in care nu am lucrat deloc si 10 luni icu jumatate de norma (4h), acum cu modificarea legii pensiilor, cum trebuie sa procedez pentru a cumpara vechime in munca pentru aceasta perioada ( 1 an si 3 luni).

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:28, 26 Septembrie 2020
Nu aveti cum sa va cumparati vechimea in munca ....mergeti la Casa de Pensii si incheiati un contract de asigurare pentru cele 8 luni , in acest caza veti acumula numai stagiu de cotizare necesar pentru iesirea lapensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot iesi la pensie? ortantaluca ortantaluca Sunt nascuta in iulie 1959 si am vechime in munca17 ani si 10 luni. Va rog sa-mi spuneti cand voi avea dreptul , cel mai devreme la o pensie. Va multumesc (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala femei valerius1510 valerius1510 Pot iesi la pensie anticipata partiala avand 30 ani si trei luni vechime in munca? Sunt nascuta pe 08-Nov-1958. (vezi toată discuția)
Dupa terminarea somajului pot incheia un contract de asigurare sociala? brezan brezan Mai am 1 luna si mi se termina somajul. Am 52,4 ani si o vechime in campul muncii de 33 ani. As dori sa cotizez in continuare pana la 35 de ani vechime pt. ... (vezi toată discuția)