avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum sa radiez un autoturism care a fost dat la fier ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum sa radiez un autoturism care a fost dat la fier vechi cu ...

Cum sa radiez un autoturism care a fost dat la fier vechi cu multi ani in urma fara nici un act doveditor,nr.de inmatriculare ,etc.si mai nou trebuie si dezbatut ca mostenire sa poata fi radiat de politie.Pot dezbate un auto Ce nu exista si nu sunt acte la bunul respectiv?La taxe si impozite figureaza cu datorii la impozit de 1500 Ron

Alte discuții în legătură

Radiere auto de la impozit dumitramicmi dumitramicmi Buna ziua. Am o problema in legatura cu radierea unui autoturism. In 2005, l-am radiat din circulatie la cerere si apoi l-am vandut la REMAT ca fier vechi. ... (vezi toată discuția)
Am facut succesiune dupa sotul meu si aceasta s-a finalizat. ... tureisilvia tureisilvia Am facut succesiune dupa sotul meu si aceasta s-a finalizat. Mostenitori suntem eu si un copil. Am insa o problema legata de o masina pe care sotul meu a ... (vezi toată discuția)
Probleme radiere masina. dadym dadym Buna ziua. Probabil ca acest subiect s-a mai discutat in cadrul acestui forum, dar o cautare rapida nu a gasit nici un rezultat. Pe scurt iata care este ... (vezi toată discuția)