avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua tuturor, va rog daca ma puteti ajuta , am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua tuturor, va rog daca ma puteti ajuta , am ceva nelamuriri ...

buna ziua tuturor,
va rog daca ma puteti ajuta , am ceva nelamuriri
Deci:
am 50 de ani, am 18 ani lucrati in Romania in cadrul armatei (maistru militar, mac..) din care 7 in grupa 1 de munca , din 2008 datorita unor probleme personale a trebuit sa plec in Italia , unde lucrez deja de 10 ani cu acte in regula..
intrebarea mea este , avand in vedere stagiile de cotizare pana in prezent cand m-as putea gandi la pensionare?
m-am mai interesat pe ici pe colo unii zic la 60 de ani, altii cand fac 35 ani de contributii cumulate,,,,cei 7 ani de grupa 1 cum si unde se calculeaza??
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: crisim , utilizator 13:18, 27 Septembrie 2020
scuze.. 14 in grupa 1 de munca..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref grupa 2 de munca Lucian1234567 Lucian1234567 Bună ziua, Va rog sa-mi spuneti daca in prezent se calculeaza reducerea suplimentara a vârstei de pensionare anticipată parțială aferenta vechimii de 5 ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata gaby76 gaby76 - M, nascut in mai 1963 - vechime neintrerupta pe cartea de munca din aug. 1981 (35 ani peste cateva zile) - aceasta perioada include si perioadele de: ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata pusa2mimi pusa2mimi Va rog un sfat cu privire la noutatile despre pensionare : se poate pensiona un barbat la 60 de ani daca nu are grupa si vechime in munca are doar 33 de ani? ... (vezi toată discuția)