avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Inregistrare in contabilitate lucrari de constructii ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Inregistrare in contabilitate lucrari de constructii in afara tarii

Buna ziua.
Lucrez intr-o institutie publica si intampinam niste probleme legate de inregistrarea in contabilitate a unor lucrari de constructii realizate pe teritoriul altor state, unde ni s-au pus la dispozitie, cu titlu gratuit, terenurile, cu conditia pastrarii destinatiei.
Lucrarile s-au efectuat insa nu stim care sunt documentele care justifica in contabilitatea cheltuiala. Se taie NRCD in aceasta situatie sau se fac altfel de documente? Daca terenul nu ne apartine, lucrarile, fiind de interes public, sunt in proprietatea noastra, a statului roman, sau raman in proprietatea statului pe teritoriul caruia s-au efectuat lucrarile?
Ultima modificare: Luni, 28 Septembrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Costul certificat de moștenitor Geleon Geleon Vă rog să-mi spuneți dacă pentru obținerea Certificatului de Moștenitor se plătește către notar și către Cadastru. Sau este gratuit?. Există ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am și eu o nelămurire cu privire la modalitatea ... Utilizator-nou Utilizator-nou Buna ziua, Am și eu o nelămurire cu privire la modalitatea prin care pot obține documentele ce atesta bunurile pe care tatăl meu le-a avut înainte de ... (vezi toată discuția)
Caz de expropriere! goldfish goldfish unchiul meu, detine niste terenuri in apropiere de Cluj unde se va face o autostrada. din 2006, unchiul cand a vrut sa instraineze o parte din terenuri, i s-a ... (vezi toată discuția)