avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara! Vreau să aflu și eu niște detalii, am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara! Vreau să aflu și eu niște detalii, am avut accident ...

Bună seara! Vreau să aflu și eu niște detalii, am avut accident fără victime(nu am avut accident cu alta masina), însă greșeala mea a fost că m-am urcat la volan băut... vreau să aflu dacă sunt șanse să primesc o sanctiune usoara. Am avut 0.67 la fiolă și in sânge 1.54 prima proba și a doua 1.30, sunt șanse să scap cu amanarea pedepsei? țin să precizez ca am vârsta de 19 ani, am fost putin inconstient la ce s-a intamplat. țin să mai precizez ca nu am antecedente penale
Ultima modificare: Marți, 29 Septembrie 2020
zaytsev443, utilizator
Cel mai recent răspuns: zaytsev443 , utilizator 00:05, 29 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident andreyutzu22 andreyutzu22 Am si eu o problema...am patit in octombrie un accident...o tamponare intr-un parapet....nu au fost victime...problema este ca eram sub influenta ... (vezi toată discuția)
Alcool in sange ContSters237403 ContSters237403 Buna ziua la toata lumea. Am fost prins 14.01.12 baut la volan cu 0,98 in aer expirat, fara accident sau victime. Mi s-a recoltat sange, proces verbal, ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan, vătămare corporală din culpa și fuga de la locul accidentului. ce mă așteaptă? Dioszegi Dioszegi Bună ziua, in luna iunie pe data de 29 noapte, eu și cu prietenul meu am băut foarte mult, eu fiind sub stare de ebrietate avansata, am plecat cu mașina ... (vezi toată discuția)