Am o casa de vacanta in care stau cca 6 luni pe an. Casa este pe o strada privata pe care au tras canalizare. Eu am singura o fosa mare, pe care o vijadanez la min 5 ani. Sunt obligata sa trag canalizare in propria curte si pe propri bani?Anul trecut cu 3 vecini am refacut bransamentul ilegal atunci de apa si am platit sanatos. Cum fac? Multumesc frumos.
Daca fosa dvs. este in regula si a fost verificata de DJSP si Agentia de mediu nu va poate obliga sa va racordati la canalizare. Unde se evacuaeza limpedele din fosa ?
Vedeti ce scrie si in autorizatia de ctie. primita de la primarie. Poate fi o conditionare referitoare la legarea ulterioara la canalizare.
Multumesc frumos, noi am cumparat casa la rosu, cu fosa facuta si curentul tras. O sa merg cand se termina nebunia alegerilor, la Primarie la serviciul de Urbanism, cred ca ei ma pot lamuri. Dar cinstit, nu cred ca scap. Si nu ca m-ar da banii pe afara, faptul ca o iau de la capat cu hartogaraia, asta ma omoara. Ma credeti ca bransamentul LEGAL, caci compania de apa a gresit, a durat un an si jumatate???
Vazand, facand si neintrand in panica!
Multumec frumos, o seara buna!