avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! As vrea sa îmi închid balconul cu geamuri ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! As vrea sa îmi închid balconul cu geamuri termopan. ...

Buna ziua!
As vrea sa îmi închid balconul cu geamuri termopan. Din câte am înțeles, conform noi legi, nu mai am nevoie de autorizație de construcție, ci doar o aprobare de la asociație. Este adevărat?

Menționez că eu mi-am depus dosarul pentru certificatul de urbanism pe care l-am și obținut, dar care este negativ că raspuns.

Alte discuții în legătură

Este necesara autorizatie pentru inchidere balcon cu termopan ? proging10 proging10 Buna ziua, Este necesara autorizatie pentru a inchide un balcon cu termopan (pentru sporirea confortului termic) situat la etajul III al unui bloc cu 4 ... (vezi toată discuția)
Este necesara autorizatie pentru inchidere balcon etaj 1 cu termopan ... crisdima crisdima Este necesara autorizatie pentru inchidere balcon etaj 1 cu termopan ? Buna ziua, Aveti idee daca este necesara autorizatie pentru a inchide un balcon cu ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon tip logie lucian1956 lucian1956 Buna seara, Un proprietar doreste sa inchida un balcon tip logie cu tamplarie termopan. Blocul nu este reabilitat. Unii vecini spun ca nu se poate fiindca ... (vezi toată discuția)