avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna! As vrea sa stiu daca este obligatoriu sa faci ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna! As vrea sa stiu daca este obligatoriu sa faci poza de permis ...

Buna! As vrea sa stiu daca este obligatoriu sa faci poza de permis fara ochelari, in conditiile in care eu port tot timpul ochelari, din copilarie. Exista o lege in acest sens?
Cel mai recent răspuns: dilard , utilizator 12:34, 30 Septembrie 2020
Este precizat in Hotararea nr. 219 din 9 martie 2011 pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor români în străinătate, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 94/2006 doar ca ochelarii sunt acceptaţi în fotografii numai dacă lentilele nu sunt colorate, nu reflectă lumina, nu provoacă umbre şi nu au porţiuni care să ascundă ochii. Rama ochelarilor nu trebuie să acopere nicio porţiune a ochilor.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere acte radrianradu radrianradu mi-am pierdut permisul si cartea de identitate in strainatate.Pot obtine o dovada de circulatie pina la eliberarea unei noi CI .ce trebuie sa fac ,la cine ... (vezi toată discuția)
Cu ochelari sau fara in poza la carte de identitate ? alinaren alinaren Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca exista o lege care sa interzica purtarea ochelarilor la fotografierea pentru cartea de identitate.Am trait din nou ... (vezi toată discuția)
Pierdere permis de conducere kristina1 kristina1 buna ziua. recent am constatat ca mi am pierdut permisul de conducere. l am obtinut in 2007 am lovit masina la inceput si mi a fost teama sa mai conduc. ce ... (vezi toată discuția)