avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, am și eu o întrebare, părinții mi-au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, am și eu o întrebare, părinții mi-au făcut ...

Bună seara, am și eu o întrebare, părinții mi-au făcut act de donație in anul 1996 și mai am trei frații, ei au dreptul in donația mea, nu au dat semnătură de renunțare când sa făcut actul, eu pot să-mi intabulez casa și pământul donat să ies din indiviziune să fiu singură. Vă mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:29, 30 Septembrie 2020
da, puteti.
parintii au decedat sau sunt in viata ?
Da mama trăiește
ok, donatia va putea fi atacata in termen de 3 ani de la decesul fiarui parinte, insa asta nu inseamna ca nu puteti sa va faceti treaba, sa iesiti din indiviziune. Sunteti proprietar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune cristina toader cristina toader Un teren de 7,5 ha are ca proprietari 3 persoane: eu in urma decesului mamei, un frate al mamei si o verisoara care inca nu a facut succesiunea in urma ... (vezi toată discuția)
Mostenire donata Dafina Dafina Buna Ziua, Am rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema: Tatal meu a murit in 2001. S-a facut succesiunea la vremea respectiva iar eu si fratele meu ... (vezi toată discuția)
Mesajul meu LiaTh LiaTh Bună ziua, Sunt moștenitoare împreună cu încă 3 frați pe 4 HA de pământ intr-un sat din Județul Dolj Avem un ACT NOTARIAL la gramadă dat de ... (vezi toată discuția)