avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... caut cel mai buna avocat in dreptul familiei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

caut cel mai buna avocat in dreptul familiei ploiesti-bucuresti

voi avea un proces in calitate de tata pt custodie - program vizitare minora. va rog sa-mi recomandati cel mai bun avocat din ploiesti in dreptul familiei.... vreau sa obtin ce la mai bune rezultate intrun astfel de proces. va multumesc
Stimate domn,
Nu exista cel mai bun avocat intr-un domeniu! Sunt avocati si avocati! Tocmai de aceea in fiecare an se desemneaza avocatul anului! B-)
Cel mai bine ar fi sa cautati pe site-ul baroului /barourilor ! Cea mai buna alegere tot singur o veti face !
Succes!
=D>
sunt avocati si avocati , dar dvs va cunoasteti si sutn convins ca trebuie sa cunoasteti unul f bun in acest domeniu..
tatitati a scris:

sunt avocati si avocati , dar dvs va cunoasteti si sutn convins ca trebuie sa cunoasteti unul f bun in acest domeniu..

Sunt cauze si cauze !

Pe legea 10/2001 - solutionare revendicari cel mai bun este Mihai Grigore .

In privinta custodiei acordate minorilor sub 10 ani , in 99 % din cazuri instantele judecatoresti acorda copilul spre crestere si educare mamei , iar daca are un avocat bunicel e imposibil sa piarda procesul .

La program de vizitare minora se mai poate obtine ceva , adica un interval mai mare , dar la acordare custodie copil ma indoiesc ca o sa obtineti ceva .

Au fost cazuri in care mama se prostitua si instanta i-a acordat custodia minorei pe motiv ca mama s-a prostituat in interesul minorei , si deci tine la ea mai mult decat orice pe lumea asta .

In general astfel de aprecieri sunt subiective,in functie de rezultatele pe care le obtin diferiti avocati in diferite procese ,dar mai ales cum considera cei care i-au angajat.
Aveti portalul barourilor,aveti "Pagini Aurii",ca si alte multe posibilitati sa faceti alegerea cea mai buna.
In mod sigur ,aveti de unde alege !
romania inedit a scris:

Au fost cazuri in care mama se prostitua si instanta i-a acordat custodia minorei pe motiv ca mama s-a prostituat in interesul minorei , si deci tine la ea mai mult decat orice pe lumea asta .

In acest caz mie imi pare normal sa fie incredintat mamei.Ar fi fost absurd sa lase copilul sa moara de foame daca nu isi gasea loc de munca.
Sunt tari civilizate unde exista si carte de munca pentru asa ceva...
Notiunea de prostitutie este relativa.Trebuie sa existe o condamnare penala ca sa putem condamna o persoana pentru asa ceva.
Condamnarea comunitatii nu poate fi justificata sub aspect legal decat dupa ce se va pronunta o condamnare de o instanta penala in baza art 328 C. pen.

Nu este imposibil ca tatal sa obtina drepturi mai largi decat mama in procesul cu minor sub varsta de 10 ani.Este cumplit de greu de castigat incredintarea minorului.
Daca instanta nu judeca...si se face doar atunci este cu adevarat imposibil de castigat.Este insa o chestiune de la caz la caz...

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Incredintare minor tatalui dv mircea dv mircea avem 9 ani casnicie, 1 baiat de 4 ani , ne iubim, dar criza a facut ca eu sa nu mai cistig cit cistigam pina acum (totusi mai mult ca si ea)si sa avem probleme ... (vezi toată discuția)
Custodie tata amne amne Buna revin cu o lamurire. Nevasta mea a semnat aceea foaie prin care imi incredinta un copil pentru ca ea a comis o ilegalitate : a luat unul dintre copii de ... (vezi toată discuția)
Incredintarea provizoriu minor ContSters126924 ContSters126924 Acum 2 ani mi sa dat custodia copilului minor.Decizia a fost definitiva si irevocabila. Anul trecut tatal acestuia a deschis proces pentru incredintarea ... (vezi toată discuția)