avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract vanzare cumparare locuinta - clauza ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract vanzare cumparare locuinta - clauza exclusivitate furnizare servicii

Buna ziua,

Recent am achizitionat o locuinta, iar in contractul de vanzare este specificat urmatorul punct la obligatiile cumparatorului:
"Cumparatorul opteaza la încheierea contractelor de furnizare a serviciilor de internet şi televiziune cu "FIRMA X" pe care înţeleg să le semnez concomitent cu perfectarea prezentului contract de vânzare, pentru o perioadă de 2 ani. "

Am semnat cu aceasta firma online un contract si astept instalarea serviciilor de mai bine de o saptamana, am tot facut sesizari la acestia dar nu isi bat capul sa vina. Acest frunizor a obtinut exclusivitate doarece reteaua din acest bloc a fost facuta de ei.

Este aceasta clauza de exclusivitate legala?
Fiind vorba despre un contract semnat online am inteles ca se poate rezilia in 14 zile, este adevarat?
Aceasta firma ofera servicii execrabile si toti locatarii din bloc se plang de ea.
Practic eu mi-am indeplinit acordul dat si am semnat pe o perioada de 2 ani, nu este specificat nicaieri ca nu pot rezilia.
Ce s-ar putea intampla in cazul in care reziliez?

Alte discuții în legătură

Reziliere contract manuela-p manuela-p buna ziua-am doua contracte cu o firma. primul contract a fost semnat la data de:13-12-2007,contract pentru furnizarea serviciului de internet,abonamentul ... (vezi toată discuția)
Contract upc razvan_s razvan_s Buna ziua. Am un contract la UPC pentru un pachet care cuprinde internet, televiziunea si telefonie. A fost incheiat in martie si a fost semnat pe 2 ani de ... (vezi toată discuția)
Cum te ajuta unii !.... membru membru Buna seara. Va rog sa-mi dati o idee intr-o chestiune legata de rezilierea contractelor de comunicatii. Sa incepem cu inceputul: In 2010 cand mi-am cumparat ... (vezi toată discuția)