avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Urmează să depun dosarul de angajare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Urmează să depun dosarul de angajare pentru un ...

Bună ziua,
Urmează să depun dosarul de angajare pentru un post în domeniul în care mi-am terminat studiile iar unul dintre documentele ce trebuie atașate la dosarul de angajare este reprezentat de ,,carnetul de muncă sau, după caz, adeverințele care atestă vechimea în muncă, în meserie și/sau în specialitatea studiilor". Fiind la prima angajare cum ar trebui să procedez? De unde pot dobândi un act ce poate dovedi că nu am vechime în muncă? Sau mai exact ce trebuie sa fac pentru a îndeplini acestă cerință?

Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Luiza Andreea , utilizator 18:04, 30 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Declaratie pe propria raspundere ca nu ati mai fost angajat.
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sti daca o persoana are vechime in domeniul studiilor economlce ? Adiy Adiy La o primarie sa scos la concurs un post de inspector superior in domeniul economic. Persoana care a castigat concursul am aflat ulterior ca a fost ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate ginna j ginna j Sunt asistent de farmacie.Am vechime in specialitate de 10 ani in mai multe unitati(lanturi si farmacii).Pt inscrierea la examenul de grad imi trebuie ... (vezi toată discuția)
Depunere acte concurs pentru inspector de specialitate ii Simonabcr Simonabcr Buna ziua, Am depus zilele trecute un dosar pentru sustinere concurs Inspector de specialitate II, in cadrul unei institutii a statului. Citez de pe sit-ul ... (vezi toată discuția)