avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept civil. CADASTRU. Cui trebuie să mă adresez? Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept civil. CADASTRU. Cui trebuie să mă adresez? Am cumpărat un teren. În momentul ...

Cui trebuie să mă adresez?
Am cumpărat un teren. În momentul în care s-au făcut documentele de vânzare cumpărare, la notar, totul în regulă în ceea ce privește documentele , exista și cadastru, totul în regulă,
L-am împărțit în 3 parcele și am solicitat să se efectueze cadastrarea în teren. Surpriză - terenul a scurtat și trece pe subt o șosea executată de către primărie - pe o latură, pe altă latură (în lățime) sunt fixați stâlpi de curent electric, situație în care nu mai am deschiderea legala pentru construire casa. Primăria recunoaște existența situației, fostul proprietar neagă faptul că a fost pus în cunoștință referitor la această situație, iar primăriei oferă eventual o expropriere a terenului abuziv și ilegal ocupat. Dar eu ce fac, rămân cu un teren pe care nu-mi pot construi casa, nu mai are deschiderea prevăzută de lege pentru a putea executa construcția casei. Vă rog îndrumați-mă, vă rog!
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 15:07, 1 Octombrie 2020
Puteti obliga in instanta proprietarul stalpilor sa de curent electric sa ii mute de pe terenul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut un teren care să se încadreze în bugetul meu dar ce am găsit e teren agricol, însă într-o zonă în continuă dezvoltare. ce părere aveți, se poate construi? Andreea cip Andreea cip Buna seara..caut urgent un spatiu sa incep o casa si am gasit..pentru bugetul meu..dar am citit pe net si se poate sa nu pot construi..terenul este ... (vezi toată discuția)
Lipsa de folosinta teren afectat de stalp de inalta tensiune 110 kw, imposibilitate de construire criastian criastian Printr-un act de partaj voluntar autentificat in anul 2001, am devenit proprietarul unei suprafete de teren intravilan de 370 mp. in forma de trapez cu ... (vezi toată discuția)
Despagubiri, daune dicristian dicristian Buna seara. Tatalui meu i-a fost retrocedat un teren dupa 1989. Pe acel teren se afla 5 stalpi de inalta tensiune, terenul aflandu-se langa o statie de ... (vezi toată discuția)