avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Am inceput facultatea in Targu Mures, unde ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Am inceput facultatea in Targu Mures, unde stau in ...

Bună ziua! Am inceput facultatea in Targu Mures, unde stau in chirie si am viza de flotant. Asociația de proprietari cere copie dupa cartea de identitate pentru a mă trece în cartea de imobil. Este sigur sa dau copia, tinand cont de protectia datelor cu caracter personal?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:21, 1 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu sunteti obligata sa dati copie, ci doar datele de care au nevoie, dovedite cu aratarea cartii de identitate in original.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedintele imi cere contractul si viza de flotant alopici2005 alopici2005 buna ziua am si eu o intrebare : trebuie sa prezint contractul de inchiriere si viza de flotant presedintelui de asociatie pt un apartament inchiriat ? ... (vezi toată discuția)
Copie legalizata certificat nastere pt casatorie ContSters247378 ContSters247378 Buna Ziua, Am citit articolul de lege privind actele necesare pt casatorie si am observat ca se cere certificatul de nastere ( in original si copie) M-ar ... (vezi toată discuția)
Inscrierea in cartea de imobil miaunik1968 miaunik1968 Buna seara! Am si eu o nelamurire cu privire la inscrierea in cartea de imobil. In cazul in care nu am viza de flotant si locuiesc de multi ani intr-un ... (vezi toată discuția)