Restanta Intretinere,am si eu o intrebare: matusa mea are penalizarile mai mari decat intretinerea (ex 29061.97 restanta penalizare,20823.79 restanta intretinere) care este sistemul de calcul (eu stiu ca este de 0,2%) si de ce a depasit penalizarea intretinerea?
Pentru clarificarea situatiei,proprietara apartamentului,are dretul legal sa conteste valoarea impusa la intretinere,sa solicite presedintelui de asociatie sa comunice natura si temeiul legal al fiecarei sume pretinse
Legiuitorul a impus valoarea maxima de 0,2% /zi intarziere ,valoarea care insa poate fi mai mica si care obligatoriu trebuie sa fie dispusa de catre adunarea generala prin hotarare
Penalizare nu depășește valoarea intretinerii.. De cati ani nu a mai plătit? Cred ca focusul at fi sa isi achite datoriile sau sa o ajutati, sa faceti eventual la o înțelegere cu asociatia ca sa i se scadă penalitatile si sa achite datoria.
pai problema este ca femeia plateste,ei isi opresc penalitatiile mai intai apoi intretinerea,problema este ca suma de penalitati depaseste cu mult suma datorata,avand in vedere ca ei spun ca le calculeaza cu 0.1% din cate am inteles de la ei! Trebuie sa cerem o expertiza,sa ne calculeze cine suma!