avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restanta Intretinere!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restanta Intretinere!

Restanta Intretinere,am si eu o intrebare: matusa mea are penalizarile mai mari decat intretinerea (ex 29061.97 restanta penalizare,20823.79 restanta intretinere) care este sistemul de calcul (eu stiu ca este de 0,2%) si de ce a depasit penalizarea intretinerea?
Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2020
liviumihai1989, utilizator
Cel mai recent răspuns: liviumihai1989 , utilizator 19:11, 4 Octombrie 2020
Pentru clarificarea situatiei,proprietara apartamentului,are dretul legal sa conteste valoarea impusa la intretinere,sa solicite presedintelui de asociatie sa comunice natura si temeiul legal al fiecarei sume pretinse
Legiuitorul a impus valoarea maxima de 0,2% /zi intarziere ,valoarea care insa poate fi mai mica si care obligatoriu trebuie sa fie dispusa de catre adunarea generala prin hotarare
Penalizare nu depășește valoarea intretinerii.. De cati ani nu a mai plătit? Cred ca focusul at fi sa isi achite datoriile sau sa o ajutati, sa faceti eventual la o înțelegere cu asociatia ca sa i se scadă penalitatile si sa achite datoria.
pai problema este ca femeia plateste,ei isi opresc penalitatiile mai intai apoi intretinerea,problema este ca suma de penalitati depaseste cu mult suma datorata,avand in vedere ca ei spun ca le calculeaza cu 0.1% din cate am inteles de la ei! Trebuie sa cerem o expertiza,sa ne calculeze cine suma!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul penalitati intretinere adipir adipir Buna ziua ! va rog daca doreste cineva sa posteze un programel excel , sau in alta forma privind calculul penalitatilor pentru apa rece si canal-meteorica ... (vezi toată discuția)
Penalizarile in temeiul legii 230/2007 MicaCris MicaCris Conform art 49 a lg 230, suma totala a penalitatilor poate depasi suma restantelor la cote de intretinere? In legea 230 se specifica ca nu poate depasi o ... (vezi toată discuția)
Ref. penalitati la plata intretinerii dintr-o asociatie huber72 huber72 ce se intampla cu penalitatile aplicate intretinerii neplatite daca ajung la aceeasi valoare cu suma restantnta, neplatita??se merge mai departe cu aplicarea ... (vezi toată discuția)