avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 288 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contributii suplimentare CAS din veniturile cumulate ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contributii suplimentare CAS din veniturile cumulate cu pensia

Pentru cele mai multe venituri care se pot cumula cu pensia anticipata partia se datoreaza contributia CAS. Asta inseamna ca pensia (punctajul pentru pensie) se va recalcula? Cand? La incetarea activitatii care se cumuleaza cu pensia? Sau la trecerea de la pensia anticipata la cea de limita de vâsta? Mai trebuie depuse documente (acte doveditoare) pentru contributii suplimentare?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:06, 2 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La trecerea de la pensia anticipata la cea de limita de vârsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei pentru stagiile realizate dupa pensionare afi1956 afi1956 Intrebare simpla si sper clara.La 52 ani, in anul 2008 am iesit la pensie, beneficiind de gr.I .Dupa un timp m-am angajat cu carte de munca la privat . Pot ... (vezi toată discuția)
Conditii pensionare dumitru gorgonetu dumitru gorgonetu Buna ziua, conditiile mele de pensionare sunt: -Data nasterii 21 Ianuarie 1949 -Luna si anul pensionarii: Septembrie 2014 -Varsta standard de ... (vezi toată discuția)
Pentru depunerea dosarului de pensionare, este absolut obligatorie ... StefanL61 StefanL61 Pentru depunerea dosarului de pensionare, este absolut obligatorie adeverinta cu datele de identificare ale angajatorului? (vezi toată discuția)