avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mulțumesc.. De fapt santem citați și se cere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mulțumesc.. De fapt santem citați și se cere consfintirea ...

Mulțumesc.. De fapt santem citați și se cere consfintirea unei medierii care sa făcut în urma cu 4 ani a fost de fata soțul meu și reclamanta și avocatul ei și mediatorul și e semnat de soțul meu și mediator și înțelegerea a fost doar parțială.. Asra a fost înainte de proces acum sa terminat procesul iar avocatu reclamantei a cerut consfintirea acestui act în alt tribunal în alt oraș nu în cel care a fost mediat.. Și acel act a fost în dosar analizat deja și sa refuzat. Dacă se aproba cinsfintirea actului poate trece la un executor judecătoresc? Va rog..
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 10:02, 2 Octombrie 2020
Continuați, vă rog, discuția unde ați început-o:

www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ..va rog un răspuns ..in urma cu cinci ani sa făcut ... Adela vadana Adela vadana Buna ziua ..va rog un răspuns ..in urma cu cinci ani sa făcut o mediere însă eu că parte nu am fost prezent doar soțul și reclamanta ..deci am făcut un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .va rog un răspuns .... Adela vadana Adela vadana Buna ziua .va rog un răspuns ..in urma cu cinci ani sa făcut o mediere la care a făcut parte sotul meu ,reclamanta, avocatul reclamantei , si ... (vezi toată discuția)
Va rog.. se poate cu un act de mediere semnat doar de o parte ... Adela vadana Adela vadana Va rog.. Se poate cu un act de mediere semnat doar de o parte și accea înțelegere parțială santem chemați în instanta desi acel act a fost menționat ... (vezi toată discuția)