avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Amenda angajare student strain
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Amenda angajare student strain

Buna ziua,

Stiti cumva care este amenda in cazul unui control (de la ITM sau IGI), atunci cand ai angajat un student cu drept de munca 4 ore, si acesta ar lucra 8 ore ?

Mersi frumos,

Anne
Ultima modificare: Vineri, 2 Octombrie 2020
Anne Georgelin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Anne Georgelin , utilizator 13:21, 2 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Amenda o aplica ITM-ul ... primirea la munca a unuia sau a mai multor salariati in afara programului de lucru stabilit in cadrul contractelor individuale de munca cu timp partial, se sanctioneaza cu amenda de 10.000 lei pentru fiecare persoana astfel identificata, fara a depasi valoarea cumulata de 200.000 lei.
Multumesc frumos de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua mam angajat la un chioșc și am program 2 zile lucrez ... basescu florentina basescu florentina Bună ziua mam angajat la un chioșc și am program 2 zile lucrez o zi libera în acele zile în care lucrez fac 12 ore cind mi sa făcut contract de munca ... (vezi toată discuția)
Pauzele la locul de munca Florescu Alexandru Florescu Alexandru Sunt angajat part-time la o companie \"X\" mi se cere sa vin cu 15-20 de minute mai devreme pentru a lua pauză , avand im vedere ca lucrez part-time si rezist ... (vezi toată discuția)
Contract de munca part-time, ore suplimentare ( riscuri si sanctiuni ) Cristi3215 Cristi3215 Care sunt riscurile/sanctiunile pentru un angajator dar si un angajat daca in urma unui contract part-time , angajatul presteaza ore suplimentare foarte des ? (vezi toată discuția)