avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! In cazul existentei unei amende penale pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! In cazul existentei unei amende penale pe cazier, ...

Buna ziua! In cazul existentei unei amende penale pe cazier, mai pot urma dreptul si sa urmez dupa o profesie in acest domeniu daca dupa 3 ani exista o reablitare si un cazier "curat"?

Alte discuții în legătură

Amenda penala, cand e curat cazierul? radugrgsc radugrgsc buna, am o amenda penala pt furt din magazin la cat timp dupa ce am platit-o se sterge cazierul(reabilitare de drept)? pot sa cer reabilitare judiciara la 1 ... (vezi toată discuția)
Exercitarea profesiei de avocat Ang21 Ang21 Buna tuturor! As dori sa va intreb daca un student care este la facultatea de drept mai poate exercita profesia de avocat, daca acesta are in cazierul sau ... (vezi toată discuția)
Conducere cu numere provizorii expirate Vlad05 Vlad05 Buna ziua! In urma cu doua zile m-a oprit politia si eu nu mi-am dat seama ca am avut numerele provizorii expirate. A chemat un martor taximetrist, i-a luat ... (vezi toată discuția)