avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cazier fiscal & detinere de actiuni din alte tari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cazier fiscal & detinere de actiuni din alte tari

Buna ziua, daca am cazier fiscal (sediu expirat la un SRL) pot detine actiuni la anumite firme? (In general, din SUA si putin din EU). Cumparate prin brokeri, la nici un broker nu cere cazierul fiscal. Insa sunt curios daca sunt probleme atunci cand vreau sa-mi declar profitul. (Exemplu, din dividende)
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:04, 2 Octombrie 2020
Ca să înțeleg mai bine - vreți să investiți în acțiuni la bursă? Din cunoștințele mele nu-ți trebuie cazier fiscal curat pentru așa ceva. Mai ales în zilele noastre, unde poți investi în asemenea acțiuni folosind doar contul de Revolut. :-)
Da, de fapt am deja investitii la bursa. Insa sper sa nu imi afecteze cazierul libertatea asta de a face investitii la bursa :)
Da. Puteti sa investiti pe burse din alte tari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Optiuni pentru investitie pentru srl stomatologie SiriusxTR SiriusxTR Am intrebari legate de Optiuni pentru investitie pentru SRL cu CAEN 8622 - Activităti de asistentă medicala specializată; 8623 - Activităţi de ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere - cumparare/vanzare actiunii piata de capital printr-un broker extern Th.c1976 Th.c1976 Buna ziua, Doresc sa infintez o mictrointreprindere prin care sa tranzactionez actiunii pe piata de capital la nivel mondial prin intermediul unui Broker ... (vezi toată discuția)
Declaratie venit din vanzare actiuni americane andreikaid andreikaid Cand trebuie platit impozitul pe venit provenit din vanzarea de actiuni? (Mentionez ca este vorba de actiuni pe burse americane, iar tranzactiile sunt ... (vezi toată discuția)