avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Info. portaluri legistlative si coercitie in domeniul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Info. portaluri legistlative si coercitie in domeniul sanitar si educational

Buna ziua ! Imi puteti spune un portal legistlativ/site unde pot gasi legile si normele aplicate in timp real? Ma orientez mai mult pe partea de legistlatie din sistemul sanitar si educational, norme de desfasurarea a cursurilor, masuri sanitare in scoli, riscuri si coerciție .
In plus, daca aveti dvs. un model de reclamatie spre institutiile acreditate in verificarea respectarii normelor igienico-sanitare, ma refer la structura in sine a reclamatie pentru a fi validă juridic.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:31, 4 Octombrie 2020
Vedeti acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ina 64 ina 64 ieri,am avut control de la ITM si au cerut trusa medicala de prim ajutor; este normal sa ceara aceasta trusa tinand cont ca e vorba de un spatiu aflat intr-un ... (vezi toată discuția)
Salon unghii false - conditiile necesare ahiile ahiile Buna ziua Ma poate ajuta cineva cu informatii legat de deschiderea unui salon de unghii false? 1. Vreau sa stiu ce cod CAEN este atribuit acestei ... (vezi toată discuția)
Alocatii elevi peste 18 ani invatamant special LTSEcaterina LTSEcaterina Elevii peste 18 ani care urmeaza cursurile invatamantului liceal special beneficiaza de alocatie in conditiile in care orientarea catre invatamantul special se ... (vezi toată discuția)