avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... dosar pensii pt.urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

dosar pensii pt.urmas

Care este legea care imi permite sa am acces la dosarul tatalui meu la casa de pensii?
Cel mai recent răspuns: Dany gi , utilizator 11:06, 4 Octombrie 2020
Nu exista nicio lege care va da acest drept .... detaliati problema dvs.
Am nevoie de o copie a ultimei decizii de pensie a legii 118/1990..sau un act doveditor prin care sa fie specificat ca tatal meu a primit indemnizatie conf legii 118/1990 conf.art.1 aliniatul1 lit.e ...am facut cerere la CP dar mi s-a raspuns ca nu primesc copie...ce ar trebui sa fac in continuare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul pensie-salar grosu rodica grosu rodica As avea urm. problema : -beneficez de pensie pt.limita de varsta din 1 07.2009 -beneficez de indemnizatie conf.Decretului Lege 118/1990 -din 15 09.2009 ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas Elena1200 Elena1200 Tatal meu a suferit persecutii politice.Pot primi pensie de urmas ? (vezi toată discuția)
Asistenta medicala si medicamente gratuit-beneficiar al d.l.118/1990 si l. 189/2000 (pers. persecutate din motive politice molanca molanca Nelamurire: Va rog frumos sa-mi spuneti unde ar trebui sa ne adresam pt. ca tatal meu, beneficiar al D.L 118/1990, L. 189/2000 sa beneficieze conform art.5 ... (vezi toată discuția)