avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Factura neplatita dupa incetarea colaborarii ca si PFA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Factura neplatita dupa incetarea colaborarii ca si PFA

Buna ziua,

Am lucrat ca si colaborator(PFA) pentru o companie timp de 7 luni. In ultima luna, mi-au tras din salar valoarea echipamentului primit si urma sa primesc banii inapoi de la furnizorul lor IT dupa ce echipamentul va fi returnat, printr-o facturade plata ce le-am trimis-o.
Problema e ca mi-au spus in mail-uri ca imi trimit banii dar nu am priit nimic din august.
Am lucrat ca si PFA pentru prima data si sincer nu stiu ce pot sa fac, de unde sa incep.

Multumesc,
Mihai Boncalo.
Cel mai recent răspuns: mboncalo , utilizator 09:07, 6 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Primul pas ar fi sa transmiteți o notificare în acest sens iar dacă angajatorul refuza sa de-a curs acesteia, în sensul de a va plăti suma restanta, puteti introduce o acțiune in fata instantei de judecata.

Cu stima,
Av. Jasmine Oancea
S-a rezolvat, dupa aproape 3 luni cu multiple notificari mi-au virat banii. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proforma platita, marfa nelivrata Zaho Zaho Buna ziua! In urma cu ceva timp am facut o comanda pentru care am primit o factura proforma. Pentru a-mi livra marfa am fost nevoit sa platesc acea proforma. ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract pentru nunta.buna ziua! am semnat un contract cu restaurantul pentru organizarea ... yogea yogea Buna ziua! Am semnat un contract cu restaurantul pentru organizarea nuntii pentru luna August, Cu o luna inainte de eveniment m-au informat ca preturile vor fi ... (vezi toată discuția)
Returnare suma de bani platiti ca amenda contraventionala. in ... gyandy gyandy Returnare suma de bani platiti ca amenda contraventionala. In urma unui control al DGPLMB si a procesului verbal am platit amenda in cele 15 zile. Am ... (vezi toată discuția)