avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce imi puteti spune si mie despre completul c5 penal, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce imi puteti spune si mie despre completul c5 penal, liberare ...

Ce imi puteti spune si mie despre completul c5 penal, liberare conditionata art. 587 ncpp.

Alte discuții în legătură

Liberarea condiţionată (art.587 ncpp) nicoletaroman nicoletaroman Buna ziua! fratele meu este detinut din 2009. In prezent se afla la penitenciarul Galati. Pe data de 27 ianuarie 2015 a intrat in comisia de eliberare a ... (vezi toată discuția)
Propunere de liberare conditionata admisa- cand este eliberat? Ana.olteanu Ana.olteanu 30.08.2016 Ora estimata: 08:30 Complet: CAM5 Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: În baza art. 587 alin. (1) din Codul de procedură penală rap. la ... (vezi toată discuția)
Arest la domiciliu ContSters294253 ContSters294253 Buna ziua.Am sotul care este arestat pentru conducere cu permis anulat .Este inchis din 06.12.2012 si are de executat o pedeapsa de 2 ani si 8 luni inchisoare. ... (vezi toată discuția)