avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! Sunt garant la un contract de credit de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! Sunt garant la un contract de credit de nevoi personale. ...

Buna ziua! Sunt garant la un contract de credit de nevoi personale. Titularul contractului nu mai plateste ratele din reavointa. Pot sa dau in judecata titularul? Multumesc
Cel mai recent răspuns: zooka , utilizator 10:57, 9 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua! Da, desigur, beneficiați de dreptul în regres împotriva debitorului principal pentru debitul principal, dobânzi, penalități, cheltuieli și daune-interese.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, edgarsorin edgarsorin Sunt girant al unui credit, iar titularul nu mai vrea sa platesca. Spune ca nu are nimic pe numele sau si nu am ce sa-i fac. Creditul a fost facut pentru o ... (vezi toată discuția)
O persoană pe care am girat-o ,,a uitat'' să-și mai plătească ratele. cum îmi pot recupera suma de bani care mi-a fost poprită? mihaivoda mihaivoda am fost girant la o persoana care apoi ,,auitat,,,sa isi mai plateasca ratele la car si am fost executat silit...cum imi pot-legal-recupera suma de banii ce ... (vezi toată discuția)
Urmarire avalist CORINA CONSTANTIN CORINA CONSTANTIN Buna ziua!Am calitatea de fidejusor intr-un contract de imprumut contractat de un SRL.In contractul de credit, la cap. Garantii, apar eu cu o garantie ... (vezi toată discuția)