avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, Imi puteti spune va rog daca pot aduce ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, Imi puteti spune va rog daca pot aduce modificaru ...

Buna seara,

Imi puteti spune va rog daca pot aduce modificaru tevilor de caldura intr-un apartament? Gen sa le acopar cu rigips? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:39, 6 Octombrie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti. Dar veți fi nevoită să dați jos tot ce ați folosit, pentru orice intervenție la părțile comune ale instalatiei, conform legii 196 /2018.
Multumesc pt. info! Daca de ex. asociatia decide sa se schimbe tevile de caldura, pe cheltuiala cui se vor face reparatiile asteel incat sa se readuca apartamentul in starea in care a fost gasit? respectiv zugravit, gresie si cutia de rigips? Multumesc
latka a scris:

Puteti. Dar veți fi nevoită să dați jos tot ce ați folosit, pentru orice intervenție la părțile comune ale instalatiei, conform legii 196 /2018.

Ultima modificare: Luni, 5 Octombrie 2020
madalinavaleria, utilizator
Daca se vor schimba tevile si se va da rigipsul jos, asociatia plateste schimbarea tevilor si dvs a rigipsului.
Legiuitorul a impus obligatia asociatieid e proprietari sa administreze si sa asigure starea tehnica a partii comune de condominiu
In situatiile care necesita interventia in proprietatea privata,asociatia de proprietari nu detine obligatia sa execute inclusiv finisajele interioare,sa readuca spatiul la forma anterioara interventiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În apartamentul paralel cu al meu s-a spart țeava de scurgere ... AND3 AND3 În apartamentul paralel cu al meu s-a spart țeava de scurgere a apei către canalizare.Tin sa mentionez ca nu era coloană comună. Invocând Legea 196/2018 ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asociația de proprietari Ancapraja1985 Ancapraja1985 Am o problema cu care ma confrunt de cateva luni de zile!Suntem un bloc cu 28 ap.si deținem asociatie de proprietari!Unul dintre proprietari dorește ... (vezi toată discuția)
Am avut o reparatie la teava de apa calda, care trece prin nisa ... alex bruh alex bruh Am avut o reparatie la teava de apa calda, care trece prin nisa la bucatarie si are o usa de vizitare foarte mica de la constructia blocului si nu s-a putut ... (vezi toată discuția)