avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot identifica terenurile moștenite
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot identifica terenurile moștenite

Cum pot identifica terenurile moștenite, dacă după moartea bunicilor nu s-a făcut succesiunea și toate actele au fost luate de un verișor, care, avem bănuiala că a băgat pentru subvenții aceste terenuri. De unde putem începe identificarea acestora și să facem succesiunea după bunici și după părinți.
Ultima modificare: Luni, 5 Octombrie 2020
eniko69, utilizator
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 21:47, 5 Octombrie 2020
Trebuie sava interesați la notari, arhive erc..fara date și cineva care a mai făcut asta nu prea cred ca aveți cum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dificultate notariala rog de urgenta raspuns AliceHOG AliceHOG Anul trecut mama si un var - fiul surorii mamei, care sora e decedata - au dezbatut la notariatul de unde era bunica (mama mamei mele) mostenirea ramasa de la ... (vezi toată discuția)
Revendicare mostenire. care sunt pasii (pe inteles popular) giv giv Buna ziua. As dori sa va adresez o intrebare celor cunoscatori. Tatal meu a decedat. Eu nu am avut nici un fel de relatie cu el deoarece parintii au ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa de la bunicul Meuta Georgeta Meuta Georgeta Raspuns pt.d-nul Avocat Gabriel Trifu Bunicul a murit in 1957 . Avem certificat de mostenitor in care sunt trecuti 2 copii. -[u]tatal meu [/u][b][b]care a ... (vezi toată discuția)