avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program de vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program de vizita minor

Am divorțat de curand împreună avem o fetiță de 2 ani si 4 luni . Tatăl ei a fost violent fizic cu mine cand aveam minora in brate, a fost violent si verbal cand minora era de fata . Custodia este comună dar i sa aprobat cererea de a avea program de vizita saptamanal de vineri până duminică in fiecare weekend. Cu custodia comună am inteles sunt de acord dar ca minora sa fie la el in fiecare weekend nu . Pentru ca muncesc si eu si as dori si eu 2 weekend uri pe luna poate sa plec cu minora undeva si nu as putea pentru că ea va fi la el in fiecare weekend . Am termen 30 de zile sa fac apel , Dacă fac apel se poate schimba ceva macar programul de vizita sa fie de 2 weekend uri pe luna . Multumesc
depinde cum va redacteaza si administreaza procesul avocatul dvs. În opinia mea puteyi obține daca aveti probe noi în apel.desigur, depinde și cum s-a administrat fondul deoarece în apel nu se mai judeca odată procesul ci modul în care a fost judecat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizitare tiberiucezar tiberiucezar Buna Ziua In legatura cu programul de vizitare a minorului in timpul vacantelor,de exemplu in acea de vara se considera ca toata perioada (jumatate) ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita al tatalui gigibigi gigibigi Buna ziua vreau sa ma ajutati sa ma lamuresc in ceea ce priveste drepturile pe care le am in a vizita baietelul in caz de despartire. Situatia este ... (vezi toată discuția)
Program de vizită pt tata melinda67 melinda67 Bună ziua, \"-în primul și al treilea sfîrșit de săptăpmînă din fiecare vineri de la ora 16 pînă duminică ora 18, -o lună în timpul vacanței ... (vezi toată discuția)