avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incasare facturi prin banca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incasare facturi prin banca

Datorita unor probleme organizatorice am avut o perioada in care nu se au putut emite bonuri fiscale pe casa de marcat. In aceasta perioadă încasările de la persoanele fizice s au făcut prin depunere la banca. Pentru câțiva clienți depunerea a fost făcută de alta persoana decât cea pentru care a fost emisă factura. Daca pe foaia de depunere apare numărul și data facturii, in ce măsură este corecta aceasta operatiune?
Ultima modificare: Marți, 6 Octombrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: dni1967 , utilizator 21:51, 6 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca pe foaia de depunere apare numărul și data facturii si mai ales pe extrasul de cont caci cu acela veti lucra in contabilitate, este deajuns si corect.
Va mulțumesc pentru răspuns. Sper sa fie de ajuns in cazul unui control, având în vedere că nu există un acord de plata între cei doi terți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nereguli cu facturi. ce probleme pot apărea? Petrovic Petrovic Referitor PFA în sistem real și plătitor de TVA, vă rog să îmi spuneți care sunt consecințele următoarelor categorii de probleme 1. Facturi ... (vezi toată discuția)
Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Clienti incasati la termen cu casa de marcat stefania_constantin stefania_constantin Intr-o spalatorie auto , unde exista casa de marcat , se emite factura fiscala pentru contracte incheiate cu persoane juridice , cu incasari la 30 zile , cum ... (vezi toată discuția)