avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CLIENTI INCASATI LA TERMEN CU CASA DE MARCAT
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CLIENTI INCASATI LA TERMEN CU CASA DE MARCAT

Intr-o spalatorie auto , unde exista casa de marcat , se emite factura fiscala pentru contracte incheiate cu persoane juridice , cu incasari la 30 zile , cum se procedeaza legal : se emite chitanta pentru clientul respectiv , sau se bate bon pe casa de marcat cu suma respectiva , si cum se va sti numele clientului , care a facut plata in conditiile in care , in ziua respectiva mai se emit bonuri de casa la persoane fizice si e posibil sa mai fie si alte incasari de clienti. Ce se intampla cu 394 daca eu nu inregistrez factura clientului , pentru ca teoretic exista casa de marcat?
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 17:48, 17 Iunie 2010
factura clientului PJ o inregistrati cind a-ti emis-o si cu atit mai putin se contabilizeaza "z" de pe casa de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul special al casei de marcat frezii frezii Buna ziua,ieri s-a defectat casa de marcat.Au venit si au luat-o iar seara am primit-o inapoi,astfel incat ieri toate incasarile au fost trecute in acel ... (vezi toată discuția)
Cu ce doc.se incaseaza cu numerar facturilor de prestari servicii feola feola Sunt contabil la o unitate de prestari servicii .Programul emite factura pentru fiecare comanda de reparatie,incasarea lor se face cu bon fiscal dar sunt unele ... (vezi toată discuția)
Incasare facturi emise catre pers juridice pentru livrari en-detail de carburanti auto bogymania bogymania Buna ziua. Administrez o statie PECO de un an de zile. Obiectul de activitate este comercializarea en-detail de carburanti auto (benzina si motorina). Firma ... (vezi toată discuția)